Povratak prirodi

 

 

 

 


Hrvatska je zemlja koju su stručnjaci i entuzijasti prepoznali kao jedno od najboljih mjesta za kampiranje u Europi. Kad ovdje kampirate, osjetit ćete blizinu fascinantne divljine, s nevjerojatnim nacionalnim parkovima, brojnim zaštićenim područjima i prirodnim rezervatima. Blaga i ugodna klima, mali otoci, grebeni, uvale i romantične plaže osvojit će vas istog trenutka.

Sve prirodne i kulturne ljepote ove zemlje samo su djelić mozaika koji Hrvatsku čini savršenom destinacijom. Otok Pag jedno je od posebnijih mjesta koje će vas ostaviti u čudu i bez daha. U svom odmoru možete uživati u sjeni maslina, borovih i palminih grana, u blizini maslinika, vinograda, plaža, mora i drugih prekrasnih prirodnih atrakcija. Istražite netaknutu prirodu Paga, obilnu floru i čistu vodu Jadranskog mora. Rezervirajte svoje mjesto u našem kampu i probudite se među mediteranskim zelenilom, uz meki talas valova koji grle našu novouređenu šljunčanu plažu i uživajte u jedinstvenom pogledu.

Naš šarmantni obiteljski kamp smješten je u uvali na sjevernom dijelu otoka, nedaleko od Novalje, ali dovoljno daleko kako ne biste osjećali žurbu ovog velikog turističkog središta. Navis je pravo mjesto za bijeg iz svakodnevnog života i ponovno punjenje energije.

Nekoliko minuta vožnje od Navisa pronaći ćete prekrasne i poznate Lunjske maslinike. Prirodne i samonikle masline prostiru se na oko 24 ha i sastoje se od više od 80 000 sorti stabala. Prosječna starost stabala u masliniku iznosi 1.200 godina, dok je najstarije stablo staro 1.600 godina. Ovo je mjesto jedinstveno i svakako ga vrijedi pogledati tijekom boravka na otoku.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

OBITELJSKI ODMOR

Osim sunca i bistrog mora, uživajte u vašem boravku u kampu Navis prepuštajući se aktivnom odmoru. Sjeverni dio otoka Paga puno je mirniji, a gosti imaju mnogo pješačkih i biciklističkih staza. Jedna od njih je i 20 kilometara duga biciklistička staza savršena za ljubitelje biciklizma i one koji uživaju u dugim šetnjama, a koja se nalazi u neposrednoj blizini kampa.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Prekrasna šljunčana plaža, beach bar, masaža direktno uz more, restoran s šarenom ponudom mediteranskih jela, prostori za zajedničko druženje i roštiljanje, igralište za djecu, mala pekara sa svježim namirnicama, voćarna, plaža za pse, samo su dio ponude kampa, koja ga čini idealnom destinacijom za obiteljski odmor te savršenim polazištem za istraživanje jedinstvenosti otoka Paga.
Uživajte u prirodnoj i bezbrižnoj atmosferi stvorenoj s ljubavlju i pažnjom, upotpunjenoj našom kulturom usluge i gostoprimstvom. Osjetite slobodu u kampu Navis!
vrh stranice