Izleti brodom


PARTY BOAT

Party u Paškoj uvali sa plivanjem na brojnim pješčanim i šljunčanim plažama. Uz glazbu, piće, kupanje i avanturu u špilji, ljeto na Zrću upotpunite zabavom na brodu.

Vrijeme trajanja: od 12:00 do 16:00 sati.

 

 Zavratnica i Rab, izlet brodom.

ZAVRATNICA I RAB

Jednodnevno krstarenje sjevernom stranom otoka Paga. Okupajte se u parku prirode Zavratnica, jednoj od najljepših uvala na Jadranu te posjetite srednjovjekovni grad Rab koji je okružen gradskim zidinama te je porepoznatljiv po četiri zvonika. Polazak je organiziran iz mjesta Lun, luka Tovarnele.

Očekivano trajanje izleta: od 10:00 (09:30 iz Novalje) do cca 17:00h

ISLAND RYTHM CRUISE

Doživite novu avanturu i začinite ljeto uz zabavu sa mladima iz cijele Europe. Uživajte u obilasku otoka uz kupanje u kristalno čistom moru i prepustite se plesnim koracima u ritmu DJ-a uz povjetarac na pučini mora. Brod isplovljava iz luke Novalja, odakle plovi novaljskim akvatorijem prema otočićima Maun i Skrda.

Vrijeme trajanja: Program ukupno traje oko četiri sata

SILBA I OLIB

Cjelodnevni izlet, razgledavanje, kupanje i zabava na Olibu i Silbi, otocima Zadarskog arhipelaga, zanimljivim po ljepoti krajolika i i očuvanom otočkom načinu života, daleko od vreve automobila. Brod polazi iz luke Novalja, ispred benzinske crpke u 10:00 sati te plovi prema otoku Olibu.

Vrijeme trajanja: od 10:00 do 18:30


Dodatne informacije o pojedinom izletu potražite na stranicama turističke agencije Sunturist.

SUNTURIST

vrh stranice