Uprava Kampa moli svoje goste da se pridržavaju kućnog reda kako bi njihov boravak ali i boravak ostalih gostiju u kampu bio što ugodniji. U kampu mogu biti smješteni samo gosti koji su prijavljeni na recepciji. Prijava gostiju na parcele je od 12:00h. Odjava gostiju sa parcele je do 12:00h. Mole se gosti kampa da uvijek nose prijavnicu sa sobom te da je predoče na zahtjev zaposlenika kampa.

Ulaz osobnim vozilima moguć je samo u vremenu od 06:00 do 23:00 sata uz posjedovanje kartice za rampu koju može koristiti isključivo gost koji ju je dobio pri prijavi u kamp. Karticu ne izlagati toplini, jer se bilo kakvo oštećenje ili gubitak iste naplaćuje.

Postavljanje šatora i predšatora dozvoljava se od 06:00 do 22:00 sati. Zbog opasnosti od požara nije dozvoljeno paljenje vatre na otvorenom. Mole se gosti kampa da ne oštećuju stabla i bilje u kampu, kao i da ne uzimaju šljunak s plaže.

Na parceli nije dozvoljeno imati kuhinjske elemente, tuševe, perilice i sl. Molimo Vas da ne stvarate buku koja može smetati ostalim gostima; mir i tišina u kampu su od 23:00 do 06:00 sati. Popodnevni mir traje od 13:00 do 15:00 sati. Maksimalna brzina kretanja vozilima kroz kamp je 20km/h.

Pješaci u kampu imaju prednost u odnosu na prometna vozila.

Mole se gosti da vode brigu o čistoći prostora koji koriste. Smeće sakupljajte u plastične vreće te ih odložite u kontejnere. Ostavljajte korištene prostore u sanitarnim blokovima onako kako biste ih željeli pronaći.

Mole se vlasnici kućnih ljubimaca da svoje kućne ljubimce prijave na recepciji uz predočenje iskaznice o cijepljenju. Kućne ljubimce preporučeno je voditi na uzici. Vlasnici su dužni pokupiti iza svojih kućnih ljubimaca.

Ukoliko ste pronašli ostavljene - zaboravljene predmete, iste možete predati na recepciji.

Posjeti su dozvoljeni samo u slučaju uredne prijave na ulazu – recepciji. Za kraće zadržavanje u kampu, posjetitelji su dužni na ulazu ostaviti jedan važeći osobni dokument, koji vraćamo pri izlasku iz kampu.
U slučaju zadržavanja u kampu duže od 2 sata, boravak naplaćujemo na ulazu.

Za priključenje ili isključenje struje obratite se recepciji kampa. Kontrolu ispravnosti elektro instalacija vrši za to odgovorni djelatnik kampa. Neispravne elektro instalacije bit će isključene iz elektro mreže kampa.
Za eventualni nestanak predmeta iz šatora ili kućica, ne preuzimamo nikakvu odgovornost. Obračun i uplatu korištenih usluga možete obaviti na dan odlaska, ali preporučamo da to učinite dan ranije kako biste izbjegli dulje čekanje.

U cilju poboljšanja kvalitete naše usluge, slobodni ste svoje mišljenje, konstruktivnu kritiku ili nezadovoljstvo izraziti podnošenjem prigovora, i to na recepciji kampa ili putem e-maila na marketing@campnavisnovalja.com ili putem pošte na adresu Kamp Navis, Škuncini stani 100, Novalja 53291-HR.

Gostima koji se ne pridržavaju ovog Kućnog reda kao i gostima koji svojim ponašanjem remete tišinu i uznemiruju druge goste, možemo otkazati korištenje usluga smještaja.

vrh stranice