O kampu

Na sjevernom dijelu jedinstvenog otoka Paga, u prekrasnoj uvali okruženoj prirodom, smjestio se auto kamp Navis, jedan od najatraktivnijih kampova u Hrvatskoj. Ovaj novouređeni obiteljski kamp nalazi se nedaleko od grada Novalje te je zahvaljujući mirne i opuštene lokacije i odličnom prometnom povezanošću zaista idealna destinacija za bijeg od rutine te uživanje u čarima ljetovanja na najneobičnijem hrvatskom otoku.

Auto kamp Navis sastoji se od 157 komfornih i uređenih parcela, a svaka je opremljena priključkom za vodu i struju, kao i besplatnim WiFi-jem. Atrakciju kampa Navis čine i moderni glamping šatori, opremljeni spavaćom sobom, dnevnim boravkom s kuhinjom te kupaonicom, koji pružaju komfor vlastitog doma. Osjećaj udobnosti kao i urednost i čistoća na prvome su mjestu u kampu Navis, zbog čega su Vam na raspolaganju moderni i novouređeni, grijani sanitarni čvorovi, opremljeni prostorima za ručno pranje suđa i rublja kao i perilicama rublja. Na raspolaganju Vam stoji ljubazno i uslužno osoblje kampa koje će Vam zasigurno uljepšati boravak.

Kvalitetne i opuštene trenutke možete provesti sa svojom obitelji i prijateljima u prostoriji za zajedničko druženje ili uz roštilj. Za djecu je auto kamp Navis osigurao zabavno igralište, a kućni ljubimci su uvijek dobro došli.

Na prekrasnoj šljunčanoj plaži Navis provedite uživajući u suncu i bistrom moru ili ukusnoj kavi te koktelima u beach bar-u smještenom na samoj plaži.

Za sve goste na raspolaganju je i novoizrađeni fitness opremljen profesionalnim spravama za vježbanje i dodacima.

Okolica kampa Navis ispunjena je prekrasnim prirodnim atrakcijama. Samo nekoliko minuta vožnje od kampa dijeli Vas od poznatih i jedinstvenih Lunjskih maslinika, koji stoljećima predstavljaju najegzotičniji kutak u regiji.

Zaljubljenici aktivnog odmora zasigurno će si pronaći idealnu aktivnost koju netaknuta priroda otoka Paga omogućuje, bilo biciklizam, ronjenje, šetanje, vodeni sportovi ili razni izleti.

Auto kamp Navis idealna je destinacija za Vaš obiteljski odmor! 

vrh stranice