O nama

Ponosni smo što možemo predstaviti novouređeni obiteljski Auto kamp Navis, koji se nalazi u uvali na sjevernom dijelu otoka Paga nedaleko od grada Novalje. Iako samo 3 km od grada Novalje, dovoljno je daleko da se ne osjeti vreva velikog turističkog centra i provede odmor u prirodnom i opuštajućem ambijentu. Ako se želite opustiti i pobjeći od svakodnevnice i napuniti energijom na suncu, u Auto kampu Navis atraktivna i novouređena šljunčana plaža zasigurno vam to može osigurati.

Pri dolasku u kamp dočekati će Vas, u novoizgrađenoj recepciji kampa, naše ljubazno i uvijek uslužno osoblje. Kamp se sastoji od 160-tak komfornih kamp parcela opremljenih priključcima na vodu i struju, 17 glamping šatora praćenih modernim sanitarijama te prostorom za zajedničko druženje. Svakom gostu je omogućeno da pronađe smještaj, odnosno svoj mali kutak, koji će zadovoljiti sve njegove potrebe i pružiti nezaboravno iskustvo. To je posve novi manji kamp, zamišljen da djeluje u okvirima obiteljskog turizma, a gostima nudi puno mira na uređenim parcelama uz more uz prekrasne zalaske sunca.

Bogatu ponudu smještajnih jedinica nadopunjava još i mogućnost korištenja zajedničkog prostora za roštiljanje, odmah pokraj dječjeg igrališta, koji će vam omogućiti ugodna popodnevna i večernja druženja. Ukoliko se odlučite na svoj odmor povesti i svojeg kućnog ljubimca, mi ćemo ga rado ugostiti.
Kamp Navis je idealna destinacija za obiteljski odmor u mirnom okruženju, te zabavu, rekreaciju i druženje.
vrh stranice