Plaža Navis

Ponosni smo predstaviti Vam najljepšu plažu otoka Paga, atraktivnu i novouređenu šljunčanu plažu kampa Navis, koje je opremljena tuševima, suncobranima i ležaljkama te je idealno mjesto za cjelodnevnu zabavu svih generacija. Prepustite se čarima ljeta i uživajte u prelijepom pogledu i zalascima sunca.

Kamp Navis raspolaže sa 160 prostranih i uređenih parcela, pozicioniranih uz najljepšu plažu otoka Paga.

Idealne za uživanje u sunčevim zrakama, obogaćene su priključcima na električnu energiju i vodu, kako bi vam za vrijeme odmora sve bilo pri ruci.

Ako se želite opustiti i pobjeći od svakodnevnice i napuniti energijom na suncu, u Auto kampu Navis atraktivna i novouređena šljunčana plaža zasigurno vam to može osigurati.

U kampu postoji dostupno privezište za brodove i rampa za spuštanje brodova u more. Ukoliko ste zaljubljenik u nautiku, naš tim pružiti će Vam svu potrebnu podršku.

Osim u suncu i bistrom moru, u kampu Navis uživati možete i u aktivnom odmoru.

Ukoliko ste u party raspoloženju i želite zabavu, samo 10 minuta vožnje vas dijeli od poznate plaže Zrće. U kampu se na upit mogu srediti i vezovi za manje brodove. U glavnoj sezoni otvorene su mogućnosti rentanja kajaka, SUP-ova i manjih brodica.

vrh stranice