Posao i karijera u Navisu

Postani dio tima kampa Navis!

Kamp Navis jedan je od vodećih manjih kampova na otoku Pagu, a krasi ga prekrasna plaža, mirno prirodno okruženje te izrazito topla i ugodna atmosfera. Budući da raspolažemo s velikim brojem parcela, ugostiteljskim objektima i glamping šatorima, te se kontinuirano razvijamo, u potrazi smo za kvalitetnim i motiviranim turističkim djelatnicima.

Cilj nam je okupiti tim ljudi koje će zajedno s nama rasti i postizati izvrsne poslovne, ali i osobne rezultate. Kroz motivirajuće radno okruženje težimo zadovoljnim i uspješnim zaposlenicima čiji se potencijal kontinuirano potiče i razvija u skladu s vrijednostima i standardima našeg kampa. Naši zaposlenici pokretači su uspjeha i razvoja našeg kampa, a njihova profesionalnost, toplina i prijateljski pristup prema gostima najčešći su razlog zbog kojeg nam se gosti rado vraćaju.

U kampu Navis njegujemo pozitivnu radnu atmosferu, volimo timski rad te potičemo učenje i stjecanje novih znanja i vještina. Ukoliko se želite pridružiti našem timu, pozivamo Vas da nam pošaljete svoj životopis s priloženom fotografijom putem e-maila na: manager@campnavisnovalja.com

Informacije o aktivnim natječajima ćemo uskoro objaviti.
vrh stranice